Η επιχείρηση "Simas" δραστηριοποιείται στο χώρο της επιγραφής και της ψηφιακής εκτύπωσης από το 2006. Με συνέπεια και υπευθυνότητα όλα αυτά τα χρόνια σχεδιάζουμε, προτείνουμε και εφαρμόζουμε την καταλληλότερη λύση για τους πελάτες μας. Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες, έχοντας δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργασίας με επαγγελματίες γραφίστες, διακοσμητές και αρχιτέκτονες.

Ακολουθώντας τις απαιτήσεις της εποχής επενδύσαμε σε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας με αποτέλεσμα να παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Για να μπορούμε να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες με υψηλές προδιαγραφές σε τιμές ανταγωνιστικές προχωρήσαμε στην δημιουργία εσωτερικών και εξωτερικών τμημάτων με άκρως εξειδικευμένο προσωπικό, που σαν κυρίαρχη φιλοσοφία έχουν την ομαδικότητα και την ποιοτική εξυπηρέτηση.

Προσφέρουμε

  • Μεγάλη γκάμα υλικών υψηλής ποιότητας και μεγάλης αντοχής
  • Υπηρεσίες τοποθέτησης
  • Υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης (After sale service)
  • Ανταγωνιστικές τιμές

Η εταιρεία μας, το διαστημα που δραστηριοποιείται, κατάφερε να συνάψει συνεργασίες με πολυάριθμους πελάτες, βασιζόμενη σε δυο βασικές αρχές: τη συνέπεια και την υπευθυνότητα.

Μέσα από την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών καταφέραμε, όχι μόνο να διευρύνουμε το πελατολόγιο μας αλλά και να δημιουργήσουμε μια ποιοτική και μακρόχρονη σχέση συνεργασίας με τους πελάτες μας, βασισμένη στην εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια.